Vi ser möjligheter, gör du?

 Vårt uppdrag är att bidra till ett väl fungerande samhälle genom att skapa balans mellan den som inte fått betalt och den som ska betala. Vi vill hjälpa människor att hitta lösningar och förändra sin situation, men framför allt vill vi motverka att människor hamnar i en svår skuldsättning. I vårt arbete är det viktigt att se möjligheter och med kundens fokus ständigt förbättra vår verksamhet.

Ditt nya jobb

Den största delen av din arbetstid ägnar du åt att vara ute på kundbesök, ibland på egen hand och ibland tillsammans med kollegor. Kundbesöken handlar om att överlämna och delge en handling till kunden. Dialogen mellan dig och kunden är viktig, eftersom kunden ska få det stöd den behöver för att själv hitta lösningar. I rollen som delgivare ingår även administrativa uppgifter på kontoret, och du kommer att lära dig att hantera en del av dessa.

Du arbetar och planerar tillsammans med dina kollegor och ni har ett gemensamt ansvar för delgivningsuppdragen. Vår organisation är virtuell och din chef ansvarar för flera kontor. Du har löpande kontakt med din chef och kollegor på andra kontor via Skype och telefon.

 
Din bakgrund

Vi söker dig som har

 • en avslutad treårig teoretisk gymnasieutbildning med grundläggande behörighet till högskola och universitet
 • körkort (vi kör manuellt växlade bilar) och god körvana
 • god it-mognad.

Det är meriterande om du har aktuell arbetslivserfarenhet av ett serviceyrke där du fått besvara frågor samt förmedla information på ett kortfattat och pedagogiskt sätt i det direkta kundmötet.

 

Dina egenskaper

Vår verksamhet kan ha en stor inverkan på människors liv och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 • Som delgivare är du ute mycket och träffar många människor. Det är därför viktigt att du trivs med att möta kunder och även uppskattar ett rörligt och fysiskt arbete i högt tempo.
 • Du arbetar ibland självständigt på egen hand. Det innebär att du kan prioritera, är flexibel och tar egna initiativ för att driva arbetet framåt.
 • Arbetet kan innebära oförutsedda händelser och du behöver ha förmågan att hålla dig lugn även i svåra och utmanande situationer.
 • Många av de människor du möter befinner sig i en utsatt livssituation. Du behöver visa gott omdöme genom att vara handlingskraftig och förtroendeingivande.
 • Språket är vårt viktigaste verktyg för att skapa förtroende i mötet med våra kunder. Du behöver ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och att anpassa ditt språk efter mottagaren. Du är också bra på att lyssna och förklara.
 • Det viktigt att du tycker om att samarbeta och har lätt för att kommunicera.

 Information

Anställningarna är tidsbegränsade. Upplärning sker med stöd av handledare på plats alt virtuellt via Skype. Tillträde sker enligt överenskommelse.

 

 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Malmö
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2019/128
Kontakt
 • Monica Karlsson, Sektionschef, 010-573 70 12
 • Stella Merkle, Rekryterare, 010-5744067
Publicerat 2019-07-11
Sista ansökningsdag 2019-08-04

Tillbaka till lediga jobb